Scroll Top

Google AdWords i oglašavanje

Google AdWords je Google-ova platforma za oglašavanje na kojoj se oglasi prikazuju korisnicima koji vrše pretragu određenog pojma (fokusne ključne reči). On poboljšava vidljivost brenda i donosi brže rezultate, a samim tim, brže ćete ostvariti svoje ciljeve.

U Google AdWords kampanje godišnje se uloži čak 41% svetske potrošnje na digitalne oglase.

Google AdWords će poboljšati i pospešiti vidljivost vašeg brenda – brzo i efikasno. Daće brže rezultate vidljivosti na Google-u, ali je SEO optimizacija podjednako važna zbog organske pretrage pojmova na osnovu fokusnih ključnih reči.

Ujedno, na ovaj način naći ćete se ispred konkurencije, jer ćete se pojavljivati, pomoću oglasa, prvi na Google-u. Bez sumnje, bićete ispred svih, ali u zavisnosti od ključne reči za koju želite da se rangirate.

Google AdWords je fleksibilan

Ovaj način promovisanja omogućava vam mnoštvo opcija tako da možete jednostavno da prilagodite kampanje i oglase prema svojim potrebama.

Hiperciljanje publike omogućava dostizanje sjajnih rezultata bilo da nudite proizvod, uslugu, ili prosto želite da budete viđeni.

Osim toga, možete da birate kako će izgledati vaš oglas, ali i da precizno odredite publiku koja će vas videti – po interesovanjima, lokaciji i slično. Na taj način postići ćete sjajne rezultate jer ćete dostići neverovatan brand awareness.

Dopunite društvene mreže

Oglašavanje na Google-u omogućiće vam da dopunite svoje društvene mreže. Nikako nije dovoljno da koristite samo Google AdWords ili samo Facebook, Instagram i slično.

Reklamiranje na Google-u pomoćiće vam da ostvarite sjajne rezultate na svim platformama.

Kombinovanjem objava na društvenim mrežama i Google AdWords-a – dospećete do svih koji mogu da budu zainteresovani za vaš proizvod ili uslugu.

Objave mogu da budu informativnog ili prodajnog karaktera, a njihovo međusobno kombinovanje dovešće do izgradnje brenda.

Oglašavanje na Google-u, vođenje društvenih mreža i SEO optimizacija, u kombinaciji sa brzim sajtom – nepogrešivo će vas vinuti u sam vrh Google-a! Budite uvek prvi!