Scroll Top

SEO optimizacija

SEO optimizacija sajta podrazumeva sastavljanje teksta za sajt korišćenjem fokusnih ključnih reči koje se koriste na Google-u (SEO = Search Engine Optimization).

Šta su fokusne ključne reči?

To su reči koje se guglaju. Na primer: ukoliko je Petru Periću potrebna usluga izrade sajta od agencije iz Beograda, on će otići na Google i u pretraživaču ukucati „izrada sajtova Beograd“. U tom slučaju – fokusna ključna reč je upravo ta (izrada sajtova Beograd).

Izrada sajtova sa tekstom kreiranim na osnovu kvalitetno istraženih fokusnih ključnih reči vinuće vaš u sam vrh Google pretraživača. Imaćete sjajnu organsku pretragu. To znači da ćete se pojavljivati na prvoj strani Google-a i to bez plaćenih oglasa i bilo kakvog dodatnog ulaganja.

Za vas istražujemo fokusne ključne delatnosti kojom se bavite i kreiramo sadržaj na sajtu na osnovu detaljne analize.

DETALJNO ISTRAŽIVANJE FOKUSNIH KLJUČNIH REČI

Koristeći savremene alata istražujemo fokusne ključne reči za vašu delatnost.

PISANJE SEO OPTIMIZOVANIH STRANICA

Stvaranje sadržaja na sajtu na osnovu istraženih ključnih reči koje detaljno opisuju vaše proizvode ili usluge.

PISANJE SEO OPTIMIZOVANIH BLOGOVA

Kreiranje blogova na vašem sajtu koji dodatno objašnjavaju vašu delatnost, usluge i proizvode, ali i pružaju pouzdane informacije ili daju korisne savete.

PRODAJNI I INFORMATIVNI SADRŽAJ

Pokažite da ste vredni pažnje. Pružite kvalitetan informativni sadržaj svojim korisnicima i ponudite im svoju uslugu ili proizvod kao najbolje rešenje.

Zahvaljujući ovako organizovanom sadržaju na sajtu, Google će prepoznati vaš sajt kao vredan i učiniće ga vidljivim na prvoj stranici. Samim tim, potencijalni kupci i korisnici će vas primetiti, a da ne uložite u dodatne reklame.

Kada Google jednom bude indeksirao sadržaj vašeg sajta kao relevantan i pouzdan, vaša Internet stranica će se uvek nalaziti na prvoj stranici Google-a. Ipak, ne zaboravite da Google voli kontinuitet, pa sadržaj treba redovno da dopunjujete interesantnim i kvalitetnim blogovima.