Scroll Top

Izrada sajta – Proces rada

Izrada sajta

Izrada sajta je kompleksan proces kako bi sajt bio sajt bio funkcionalan i modernog izgleda. U nastavku ovog teksta opisaćemo vam naš porces rada od prvog sastanka sa klijentom do samog završetka sajta.

izrada sajta – Početni sastanak

Sastavni deo našeg procesa! Ovaj sastanak između našeg i vašeg tima obično traje od jednog do tri sata. Omogućava nam da od vas dobijemo sve informacije koje su nam potrebne za početak našeg procesa. Već od 2020. prešli smo na rad na daljinu što znači da se naši početak trenutno odvija onlajn. Naravno, uvek smo tu za vas i naš tim će vas uvek rado poseti u vašoj kancelariji.

Digitalna strategija i otkriće

Prepoznavanje informacija koje su važne vašim krajnjim korisnicima i razvoj dobre digitalne strategije su osnova za sve naše projekte. Da bismo to postigli, naša faza otkrivanja nam omogućava da započnemo projekat sa pravim razumevanjem i jasnom definicijom šta tačno treba da se postigne, kao i da pravilno obuhvatimo i planiramo sve rezultate.

Izrada sajta

Korisničko iskustvo

Imati jasnu i konciznu strukturu vaše buduće veb stranice je od suštinskog značaja. Moramo da obezbedimo da korisničko iskustvo bude privlačno i kreativno, ali i intuitivno. Tokom ove faze našeg procesa, radićemo sa vama na strukturiranju vašeg sadržaja i postavljanju svih smernica za upotrebljivost koje ste postavili.

Uokvirićemo veb lokaciju koristeći blokove teksta i slika, kao i pozive na akciju da bismo kreirali prototip na koji možete kliknuti da biste dobili predstavu o svim korisnicima. Kada budete spremni da odjavite žičane okvire, preći ćemo na zabavni deo – kreativni dizajn!

Veb dizajn po meri

Za svaku stranicu dogovorenu tokom sastanka, dizajniraćemo šablone po meri i isporučiti vam ih u obliku interaktivnog prototipa (link ka stranici) dajući vam pravu predstavu o tome kako će veb lokacija izgledati i ponašati se.

Svi naši dizajni su pažljivo kreirani kako bi odgovarali vašem brendu i učinili da se izdvojite od konkurencije, dok svojim korisnicima pružaju zanimljivo i osvežavajuće iskustvo.

Izrada sajta – razvoj

Kada je dizajn za sve šablone stranica potpisan, spremni smo da započnemo fazu razvoja projekta. Ovde će naš tim za programere zaroniti u wordpress kako bi preveo prelepe dizajne u potpuno prilagodljivu konstrukciju. Finalni proizvod će vam biti predstavljen u obliku beta veze.

Ponosimo se time što pravimo lagane veb stranice koje karakterišu visok nivo finoće kroz suptilne animacije, zadržavajući korisnika da želi da ostane na sajtu duže, ali bez kompromisa u pogledu funkcionalnosti i intuicije.

Optimizacija pretraživača (SEO) i analitika

Sve naše veb stranice su dizajnirane tako da postignu visoke rangiranje na pretraživačima. CMS pruža prijateljske URL adrese, metapodatke koji se mogu uređivati i oznake naslova koji se koriste kao prvi korak u postizanju visokog ranga na pretraživačima. Ovo je tehnički SEO koji smo postavili za vašu veb lokaciju, a koja optimizuje vašu veb lokaciju za fazu indeksiranja. Pomažući pretraživačima da pristupe, indeksiraju, tumače i indeksiraju vašu veb lokaciju, bez ikakvih problema.

Mi smo veliki ljubitelji podataka. Za svaku veb lokaciju koju pokrenemo, obavezno podešavamo Google analitiku za praćenje i merenje učinka veb stranice i ponašanja korisnika. Naši klijenti takođe dobijaju personalizovanu kontrolnu tablu sa svim relevantnim veb statistikama.

Optimizacija sajta za Google

Izrada sajta – Veliko finale

Nakon što su svi zainteresovani akteri zadovoljni sa sajtom i finalni deo izrade sajta je obavljen. Veliki dan je tu – vi dajete konačnu potvrdu, a mi migriramo potpuno novu lokaciju na vaš domen. Sada se time možete pohvaliti na društvenim mrežama i uputiti nekoliko lepih reči našem vrednom timu!

izrada sajta – Kretanje napred

Nakon pokretanja sajta, imamo garantni period od 30 dana u okviru kojeg ćemo ispeglati sve male greške koje su se možda pojavile. U budućnosti, nudimo i stalnu podršku koju vam možemo pružiti. Naši mesečni paketi uključuju napredni hosting i dnevne rezervne kopije, dodeljene sate razvoja za male popravke i ažuriranja, kao i marketinšku podršku sa namenskom kontrolnom tablom za analitiku.

Related Posts

Leave a comment