Scroll Top

Kome je sve potreban sajt i zašto njegova izrada ne mora mnogo da košta

Povoljna izrada sajta

Kada čuju da izrada sajta može biti povoljna, mnogi se kolebaju da li da prihvate takvu ponudu, misleći da će se niska cena loše odraziti na kvalitet. Ljudi često imaju predrasude i veruju u to da sve ono što je dobro mora mnogo da košta. U mnogim slučajevima, to je zaista tako. Kvalitet sirovine, pored ostalog, diktira i njegovu cenu. Zato je i logično što vrhunski materijali povećavaju cifru koju neko treba da plati. Sa druge strane, kada je u pitanju prodaja usluga, stvari su nešto drugačije.

Izradu kvalitetnog sajta neko može da vam naplati nekoliko puta više nego neko drugi. Kako onda odabrati kome da poverimo taj posao? Kako da budemo sigurni da će sve funkcionisati perfektno, a da istovremeno ne ostanemo bez velike sume novca?

izrada sajta može biti povoljna, ali budite oprezni

Sve je veći broj onih koji shvataju važnost online poslovanja. Sajtovi i WEB prodavnice više nisu rezervisani samo za velike kompanije, već su postale neophodnost i među malim privrednicima. Bilo da se bave zanatom, uslužnim delatnostima, obrazovnim radom ili prodajom proizvoda, digitalno prisustvo je danas potrebnije nego ikad. Upravo zato, svoje sajtove imaju svi oni koji žele da se predstave što većem broju ljudi. Mesto gde žive i zemlja u kojoj borave više nije nikakvo ograničenje. Ono što rade sada mogu predstaviti svetskom tržištu, a sajt je jedan od najlakših načina da to učine.

Povoljna izrada sajta

Nakon donošenja odluke da novac investirate u izradu sajta, razmislite o tome kako biste voleli da on izgleda. Ko su vaši kupci ili klijenti? Kakav ton komunikacije ćete odabrati? Da li želite prisan pristup ili preferirate neutralan ton? Da li se više oslanjate na vizuale ili na tekstove? Nakon odgovora na ova i mnoga druga pitanja, znaćete u kom pravcu treba da krenete. Imajte u vidu da je većina tema koje se koriste za izradu sajtova prilagođena specifičnim delatnostima. To u velikoj meri olakšava postizanje željenog rezultata. Drugim rečima, od toga šta nudite, zavisiće izgled vašeg sajta i broj stranica na njemu. Ako ste vlasnik kompanije koja se bavi prodajom velikog broja proizvoda, vaš sajt biće potpuno drugačiji od onog koji nudi kozmetičke usluge.

Bez obzira na to čime se bavite, sajt je ogledalo vaše firme. Da biste stekli poverenje onih koji žele vaše usluge, neophodno je da bude napravljen profesionalno. To podrazumeva dobru funkcionalnost, brzo učitavanje stranica i jednostavno kretanje kroz meni. Važno je i da kategorije budu jasno razgraničene, a sistem poručivanja i plaćanja jednostavan. Posebno je važno da sajt bude responzivan, tj. prilagođen prikazivanju na ekranima različitih veličina (laptop, mobilni telefon, tablet).

Ne poklanjajte poverenje bilo kome

Sa izradom sajta, vaše digitalno predstavljanje se ne završava, nego tek počinje. Kako bismo vaš sajt učinili produktivnim i povećali vašu prodaju, svakodnevno pratimo najnovije preporuke za bolje rangiranje na Google-u. Optimizujemo WEB stranice, blogove i fotografije na sajtu, koristimo najsavremenije platforme za izradu internet-prodavnica, što dodavanje i uklanjanje proizvoda, specifikacija i cena čini veoma jednostavnim. Koristimo Google Analytics alate za jasno sagledavanje postignutih rezultata i razvijamo strategiju za razvoj vašeg online poslovanja. Targetiramo ciljnu publiku i sprovodimo plaćene oglasne kampanje na društvenim mrežama. Pisanje originalnih blog-postova uz korišćenje ključnih fraza je jedan od najvažnijih faktora za dobro pozicioniranje sajta na Google pretraživaču. Tu smo i da, ukoliko je potrebno, fotografišemo i snimimo za sajt vaše proizvode, kancelarije i prodajne objekte.

Povoljna izrada sajta

Dobro rangiran sajt je najefikasniji način da dođete do klijenata i da za kratko vreme poboljšate svoj biznis. Marketinška agencija Web Building Team vam u tome može pomoći! Pored izrade i održavanja sajta i WEB-prodavnice, nudimo vam niz dodatnih usluga iz domena digitalnog marketinga. SEO optimizacija sajta (za brže učitavanje i bolje pozicioniranje na Google pretraživaču), pisanje originalnih blog-postova, reklamnih tekstova i slogana su samo delić onoga što nudimo. Tu su i grafički dizajn, otvaranje i vođenje naloga na društvenim mrežama, foto i video-produkcija, Google ADWORDS…

Pozovite nas i uverite se da izrada dobrog sajta može biti povoljna! Tu smo za vas!

Related Posts

Leave a comment